Entiteiten... spoken....geesten en ander ongewenst gespuis

Gepubliceerd op 24 februari 2023 om 14:50

Een paar dagen geleden liep ik midden in de nacht naar beneden om te plassen en toen ik terug kwam in mijn slaapkamer liep ik door "iets" heen dat mij de koude rillingen gaf. Nu is mijn huis goed beschermd, maar eigenlijk had ik er al een hele poos niks meer aan gedaan om het te versterken of te onderhouden. Dus er was "iets" door de bescherming gekropen. Ik was moe en ben mijn bed weer ingekropen en de volgende dag was ik eigenlijk vergeten wat er gebeurt was.

Maar toen ik eergisteren nacht een onwijze nachtmerrie had waarbij ik droomde dat ik in mijn eigen bed lag (waar ik toen ook echt lag) en er iets van achter de voorraadkast kwam lopen voelde ik in een keer dat er echt iets in mijn slaapkamer was en herinnerde ik me dat ik een paar dagen daarvoor ook al door iets heen gelopen was.

Toen ik vannacht weer niet goed kon slapen en het gevoel had dat ik bekeken werd door "iets" besloot ik vandaag dat ik aan de bescherming van mijn huis wilde werken. Want in half slaperige toestand ben ik niet bij machte om een entiteit, spirit, geest of hoe je het ook noemen wilt de deur te wijzen met ferme energie.

Dus vandaag ging ik, gewapend met een dikke smudge stick, naar boven om de spook vriendelijk doch dringend te verzoeken zijn biezen te pakken!

Ik heb eerst mijn voorraadkamer opgeruimd, I mean... het was nog steeds een rommeltje en als entiteiten ergens van houden is het wel chaos. En iedere keer wanneer ik in het midden van mijn kamer liep voelde ik weer dat ik door "iets" heen liep dat me koude rillingen gaf. Dus mijn 30 cm grote smudge stick ging in de fik en ik ging aan het werk!

Maar terwijl ik dat deed besefte ik mij dat er best wel mensen zijn die dit probleem ongetwijfeld ook zullen hebben en niet zo goed weten hoe je zoiets nou je huis uit krijgt. Dus ik besloot er een blog aan te wijden om je tips te geven over hoe je je eigen huis kunt reinigen aan de hand van wat ik gedaan heb, want "mijn" entiteit is onder luid protest toch maar vertrokken....

 

 

Wanneer je je huis wilt beschermen of negatieve energieën eruit wilt verwijderen is een goede voorbereiding belangrijk. Net als bij alles in de hekserij begint alles met je eigen intentie en vibratie. Wat wil je dat er gebeurt? En hoe zit je zelf in je vel? Ben je bang? Of ben je overtuigd van je eigen krachten?

De kunst is om NIET BANG te zijn! Jij bent een levend wezen en zij zijn van een andere vibratie, of dood, of zijn verdwaald of wat er dan ook maar aan de hand is.

Ik ben begonnen met het opruimen van de ruimte waar ik last had van negatieve energie (en nee, ik ga niet uitvinden wie het is en wat hij moet - ik heb gemerkt dat dat niet werkt. Natuurlijk ben je nieuwsgierig maar het trekt alleen maar meer entiteiten aan en daar wil je juist vanaf!) en heb daarna de boel schoongemaakt. Vervolgens heb ik eerst de ruimte met Florida Water gesprayd en daarna ben ik midden in de ruimte gaan staan, heb een paar keer diep ademgehaald en heb me gegrond. Daarna heb ik Aartsengel Michaël aangeroepen om me te helpen.

Het ding met Aartsengelen is wel dat je heel duidelijk moet wezen in wat je van hem verwacht. Ze hebben nogal een behoorlijk dingetje met vrije wil en zullen dus niks doen zolang jij niet duidelijk uitspreekt wat er precies moet gebeuren en wanneer en hoe....

Dit is wat ik gezegd heb:

"Aartsengel Michaël, ik vraag u om nu naar mij toe te komen en alle niet levende entiteiten, zielen en geesten alsmede entiteiten uit een andere dimentie en wezens uit een andere vibrationele staat mee te nemen naar het Licht. Tevens vraag ik u om energieën die niet ten gunste zijn van mijn huis en gezin nu mee te nemen naar het Licht. Daar waar u geen zeggenschap hebt vraag ik de Arcturians om nu weg te halen waar zij de zeggenschap en macht over hebben."

Het is een hele mond vol, maar ik denk dat ik hiermee alles wel gedekt heb.

Vervolgens heb ik het proces ondersteund door van Noord naar Noord met mijn smudge stick de kamer rond te gaan terwijl ik bleef herhalen dat mijn huis beschermd is en dat ik géén toestemming geef voor niet genodigde entiteiten om in mijn huis te komen. Ik voelde eerst wat verzet van de entiteit door zich aan mij vast te maken, maar ik heb mezelf ook uitgerookt en met ferme stem en energie laten weten dat ik er niet van gediend was. De entiteit verdween vervolgens en mijn slaapkamer voelde weer gemoedelijk en warm.

Daarna heb ik meteen het hele huis even meegenomen en na mijn ronde met de smudge stick heb ik in elk vertrek een belletje laten klingelen om de trilling weer op te hogen.

Met de komende Volle Maan ga ik ook weer mijn House Dust gebruiken om de bescherming van mijn huis te versterken en onderhouden. Want dat is het hé... je kunt iets wel één keer doen, maar na verloop van tijd verzwakt het ook weer. Daarom is het goed om op een vaste tijd per maand (bijvoorbeeld Volle Maan) de bescherming van je hujs weer te versterken en bekrachtigen. Je intentie en eigen gemoedstoestand is hierin het belangrijkste. En je mag gerust streng zijn in je woorden en energie. Wanneer er zomaar iemand je huis binnen komt smijt je hem er ook zonder pardon uit - of je belt de politie... met entiteiten is het niet anders. Ze zijn ongenode gasten en die horen niet thuis in jouw heksenhuisje.

 

Bright Blessings en Liefs,

Argante

 

ps. Hieronder een aantal producten die je kunnen helpen met het reinigen en energetisch onderhoud van je huis.

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.