Merry Meet Mooi Mens,

Eigenlijk wil ik al een poosje iets over mezelf schrijven, maar jeetje, wát dan? In de afgelopen 50 jaar op prachtige Mama Gaia heb ik diverse levens geleid en het voelt of ik diverse malen geïncarneerd ben in dit zelfde lichaam.

Als klein meisje was ik bijzonder gevoelig en was om het minste of geringste in tranen. Onrecht, zien dat anderen gekwetst werden, liefdeloosheid... het raakte me allemaal ontzettend. Daarbij kom ik uit een onveilig gezin waarin het niet oké was om je gevoelens te tonen. Tranen werden afgestraft, weerwoord werd afgestraft, je eigen mening werd afgestraft en zo kan ik nog wel even doorgaan. 

Ik was een vreemde eend in de bijt, want ik "zag" dingen die er, volgens mijn ouders in ieder geval, niet waren. Zo zat er altijd een oude dame op mijn voeteneind die me heel liefdevol en hoofdschuddend aankeek. Op zolder gebeurden de vreemdste dingen en ik was eigenlijk altijd bang. Want ik zag dingen die niet geloofd werden, maar ik wíst dat ze er waren. Toch besloot mijn moeder om met een kleerhanger een "tentje" om mijn bed te tekenen voor het slapen gaan. Tadaaaa... de eerste protective circle was een feit, en het werkte geweldig! Was mijn moeder er niet dan gebeurde het niet en dan had ik weer bezoek en was ik bang.

 

Ik vond het heerlijk om in de Natuur rond te dolen. Mijn ouders hadden vrienden wonen in Duitsland waar we geregeld naartoe gingen. Zij hadden een groot bos in de achtertuin, en als 6 jarig meisje liep ik al met hun hond uren te dwalen en deze wandelingen brachten me de meest prachtige ervaringen. Ik had ontmoetingen met vossen, herten, muisjes, vogels, feary's, dryaden etc. en ik vond het geweldig om alleen door het bos te dolen. Buiten in de natuur was ik nooit bang, ik verdwaalde nooit en vond altijd op tijd mijn weg terug (mede door de hond die zijn weg naar huis natuurlijk heel goed wist). 

Vlak na mijn 18e verjaardag ontsnapte ik uit het huishouden waarin ik opgegroeid was en ging op mezelf wonen. Ik was ondertussen overtuigd van reïncarnatie, geesten, elementals en de kracht van Mama Gaia. Maar toch duurde het tot mijn 26ste voordat ik erachter kwam dat ik een heks was. Ik wist alleen dat ik "raar" was en het niet zo goed deed in de gewone mensenmaatschappij... maar dat ik een heks was, daar had ik nooit over nagedacht, puur om het feit dat ik niet wist dat heksen bestonden buiten de sproojesboeken.

Toen ik leerde om met een computer om te gaan kwam ik terecht in het chatprogramma ICQ en leerde daar een man uit Engeland kennen die wilde praten over "paganism". Ik vroeg hem wat dat was en hij stuurde me de link van de Pagan Federation. Wat er toen gebeurde is met geen pen te beschrijven... Ik ging naar de site en ik kwam THUIS! Er waren meer mensen die dachten zoals ik, die samenwerkten met de Natuur, die een diepe verbinding voelden met Mama Gaia... en ze waren zelfs internationaal! En er bestond ook een Nederlandse tak!

Vanaf dat moment ben ik in een stroomversnelling terecht gekomen. Ik opende een yahoo groep die ik "The Earth Spirits" heb genoemd en voor ik het wist had ik 60 leden! Woooooowwww... 60 mensen uit Nederland die net zo zijn als ik!!! Ge-wel-dig! Al snel gingen we met een man of 13 de jaarfeesten vieren en het was zo heerlijk en fijn!

Ik leerde heel veel nieuwe dingen, ervaarde de hele aarde compleet anders, had ontmoetingen met prachtige mensen, leerde Reiki en werd Reiki Master Teacher en Kundalini Reiki Master Teacher. Enorm veel zaken vielen op hun plek.

Ik ging rituelen maken, mocht mensen uit de Coven handfasten en maakte magische momenten mee tussen de werelden.

Fast Forward.... Ik kreeg 2 geweldige kinderen en beide zwangerschappen hebben mijn Spirituele leven een fast forward gegeven, net als het opvoeden van deze 2 kanjers! Mijn kinderen hebben mij geleerd hoe je plezier maakt in het leven, hoe je op een fijne manier kunt communiceren met een ander, dat ik goed ben zoals ik ben, dat er zoveel liefde is - ook al kom je uit een liefdeloos nest - en dat er altijd extra kansen naar je toe komen in het leven, wat er ook gebeurt! 

Magic Witchin is een relatief nieuwe uit de hand gelopen hobby. Ik was eigenlijk nooit bijster creatief. Maar toen ik mee ging doen met "heksenswaps" zag ik veel houtgebrande toffe spullen. Ik wilde dit ook uitproberen en langzaam maar zeker werd ik er telkens beter in. Ook ging ik Florida Water en wieroken brouwen. Maar uiteindelijk wonen we maar in een klein heksen huisje dus moest ik ook weer "af" van al die spulletjes. Voor de grap is toen Magic Witchin geboren, ik vond het wel leuk om weer eens een website te maken... Maar nu, 2 jaar later, heb ik 2 boeken geschreven, een heksenkalender gemaakt, ben ik bezig met een kaarten deck en de heksenkalender voor volgend jaar, heb ik op festivals gestaan