Team Witch Camp

Het doet me groot plezier om het fantastische team aan je voor te stellen dat ervoor gaat zorgen dat Witch Camp 2024 voor jou een onvergetelijke ervaring wordt!

 


Argante of Avalon en Maria Rainne zijn de initiatiefnemers en organisatoren van Witch Camp. 
Deze soulsisters bewandelen al ruim 20 jaar hetzelfde pad en naast beste vriendinnen zijn zij samen verantwoordelijk voor  Magic Witchin. Maria en Argante zijn een ijzersterk team van Manifestation Coaches die je, tijdens Witch Camp, zullen begeleiden in ritueel, workshops en een inspiratie sessie om jouw intentie extra kracht bij te zetten.

Kirsten Edelweiss is een Tovenares met  naald  en  draad! Met haar bedrijf "Herbs & Magic" maakt ze de prachtigste producten zoals Goddess Dolls, Spirit Dolls, dromenvangers en allerhande prachtig gehaakte producten. Ze werkt graag met het spinnewiel en weefraam en tovert vachten om in wol. Tijdens Witch Camp gaat Kirsten een workshop geven waarbij  je je eigen intention doll gaat maken. Met behulp van kruiden en intentioneel naaien ga je een pop maken die jou gaat helpen tijdens je reis op Witch Camp en ook na de tijd.  Kirsten is getrouwd en moeder van 2 jongens en een sterrendochter. Haar magische kracht is onder te brengen in het sjamanisme. Verder heeft zij een grote passie voor de Nornen en de magie van de Ozark.

Jiska Lothlórien voelt zichzelf het meest comfortabel bij groene traditionele hekserij. In die richting is ze ook ingewijd, hoewel ze van mening is dat paganisme breed is en mensen niet altijd in hokjes geplaatst willen worden. Ze heeft daarnaast nog diverse opleidingen gedaan waaronder meerdere heksenopleidingen, lichtwerker / Hoedster van Moeder Aarde, Usui Reiki (1+2), Kundalini Reiki (Master Teacher), Wilderpad Wildplukacademie, fytotherapie, en momenteel een jaaropleiding tot Kruidenvrouw. Een centraal thema in haar leven is healing. Niet alleen werkt ze in de gezondheidszorg, maar ze geeft ook diverse manieren van healing. 
Haar kracht ligt verder ook in het ontwerpen van rituelen waarbij ze ook vaak als ondersteuning optreedt wanneer mensen dit wensen. Tijdens Witch Camp zal Jiska Lothlórien energetisch met jullie aan de slag gaan door jullie te leren werken met je eigen aura, de aura van anderen en de aura van de omgeving. 

Maria Rainne is een manifestatie coach een artieste. Ze is een eclectische, energetische heks. Haar unieke, door inspiratie en intuïtie vormgegeven, magische pad wordt gekleurd door artistieke expressie, -recovery en het aan de slag gaan met het schaduwwerk om vanuit daar onze grootsheid te realiseren.
Haar craft is gericht op transformatie door het versterken van onze intuïtie, de verbinding met het eigen innerlijke weten en met de bron waar we allen uit voortkomen.
Haar praktijk in Zwitserland is gericht op het faciliteren van workshops en retreats die ons ondersteunen in het hervinden van vreugde in onszelf en in het leven middels het opnieuw kalibreren van onze innerlijke wereld om ons te ondersteunen bij het verwezenlijken van onze alledaagse of grootste dromen.
Laat je door haar tijdens Witch Camp, meevoeren in haar workshop intuïtief schilderen, waarbij je in verbinding kan komen met je eigen innerlijke stem en wat jouw ziel je te vertellen heeft. ‚Ä®Plezier en luchtigheid staan voorop! Leer weer spelen en genieten van je eigen kunstzinnige expressie!


Tijdens Witch Camp gaan we intensief werken met de diverse aspecten van de elementen: Aarde, Lucht, Vuur en Water. De volgende team members zullen de elementen vertegenwoordigen met een ceremonie, ritueel, wandeling en workshop

 

Het Element Aarde

Tijdens dit weekend mag ik, Mera (@ijzerkruid), het element ‘Aarde’ vertegenwoordigen. Er is geen ander element waarmee ik me zó diep verbonden voel. Voor mij staat de Aarde voor het thuiskomen, de bedding, het leven in het lichaam en het samenzijn met al die verschillende levensvormen. Ik kan uren schrijven over wat Aarde met me doet, maar aan het einde van de dag sta ik het liefste met mijn blote voeten op de grond; opgeladen of juist ontladen, vol verbinding en verwondering. Ik kijk er naar uit om met jou op pad te gaan en te ontdekken wat dit Element je wilt brengen.

Meer over mijn eigen werk vind je op www.ijzerkruid.nl

 

 

Het element Water

Jade is al vanaf zeer jonge leeftijd verbonden met hekserij en het occulte. Als schipperskind, afgestuurd watermanager en hydrobiologe van beroep, begonnen specifiek het water en haar wegen een steeds belangrijker element te worden in haar craft. Als zeeheks en priesteres van Nehalennia heeft ze, na vele omwegen, haar eigenheid omarmt en op geheel authentieke wijze invulling gegeven aan de uitoefening van haar hekserij. Ze is De Zeeuwse Heks en als zodanig geeft zij verscheidene consulten, verzorgt ze heksenwandelingen en menig workshop op het gebied van zeehekserij. Tevens kan je bij haar terecht voor op maat gemaakte spreuken en rituelen. Neem gerust een kijkje op haar website (nu nog onder constructie) of stuur een email naar dezeeuwseheks@gmail.com

Tijdens WitchCamp zal Jade als De Zeeuwse Heks een Nehalennia's dankbaarheids/-loslaat ceremonie verzorgen.

 

Het element Lucht

Voor Argante is het element Lucht een kracht die erg bij haar past. Lucht staat voor haar voor communicatie, ideeën, helderheid, schrijven, denken, verbeeldingskracht en dagdromen. Het schrijven van boeken, rituelen en het begeleiden van mensen op hun spirituele  pad is haar grote  passie. Argante zal tijdens Witch Camp meerdere rollen op zich nemen, maar voor  het element  Lucht geeft zij een workshop rituele wierook maken. Tijdens de workshop ga je zelf aan de  slag om een wierook samen te  stellen welke bij jouw intentie voor Witch Camp past, zodat je ook na Witch Camp met je intentie kunt blijven werken tijdens je eigen rituelen.

 

Het element Vuur

Anca (Artemisia) vindt haar kracht en passie in het faciliteren van transcendentele en transformatieve ervaringen middels kunst, ritueel en ceremonie. Het is dan ook niet gek dat we juist haar hebben gevraagd het vuurritueel te begeleiden. Als draak leidt zij (in het jaar van de draak) het drakenritueel.
Haar werk doet ze vanuit een sjamanistische inslag. Centraal staan onvoorwaardelijke liefde, de dood en transformatie. Ze is een intuïtief heler en een animist met een sterke metafysische connectie met alles om haar heen. Ze kijkt dwars door illusies en maskers en kan zowel een zachte steun in de rug als een harde leermeester zijn.
Haar passies zijn kruidenmagie, bodywork, shadow work, het deconstrueren van de gevangenissen die we voor onszelf bouwen, het terugkeren naar onze natuurlijke staat van zijn. Anca is een wilde, vrije spirit die je helpt te leren zien voorbij de illusies van je conditionering en sociale constructen. Tot slot houdt ze zich bezig met een scala aan crafts, body painting, krachtvoorwerpen, edelsmeden en is ze naaktmodel voor kunstenaars.


I call upon Powers of East and Air and all of the energies pure and fair
Powers of wisdom and clarity, Powers of the winged ones and of Faerie
Powers of thought and of the mind, ideas that inspire human kind
Power of hope and the eternal dawn, Power to begin anew and continue on
Powers of the Air, be with us this night, bring your blessing to this Rite

I turn now to the Quarter of South, and the Flame that comes from the Dragons Mouth
Creativity, action, desire, I call upon the Powers of Fire
Power of passion and of the heart, Power of poetry, music and Art
Power of the serpent flame ascending, Power of the flame of the soul unending
Powers of Fire, be with us this night, bring your blessing to this Rite

I turn now to the Quarter of West, and the place where the sacred Waters rest
Power of Ocean, Power of Flow, Power to see and Power to know
Powers of Rivers and of Streams, Power of visions and of Dreams
Powers of cleansing and of healing, Power of being and of feeling
Powers of the Waters be with us this night, bring your blessings to this Rite

I turn now to the Quarter of North, and call the energies of Earth to come forth
Power of crystal, mountain and stone, Power of stability, foundation and bone
Power to manifest and to attain, Powers on the physical plane
Power of abundance and prosperity, Power of practical integrity
Powers of the Earth, be with us this night, bring your blessing to this rite

@Lisa Thiel - Invocation

Jeroen is de partner van Argante en heeft een grote passie voor koken en het verzorgen van mensen. Hij draagt zorg voor de innerlijke mens middels vegan/vegetarische maaltijden (de lunch  en het diner zullen vegan zijn - het ontbijt een combinatie van vegan en vegetarisch) en de koffie/thee/versnaperingen  tussendoor. Tevens zal hij de EHBO bemannen. 

Duncan is getrouwd met Léonie, die ook heks is. Net als Jeroen heeft Duncan een militaire achtergrond. Zij hebben samen in Duitsland als medic gediend en zijn beiden veteraan van meerdere missies.
Een jaar of twaalf geleden is hij volledig afgekeurd, en sindsdien heeft hij de fotografie opgepakt. Hij werkt sinds enkele jaren als vrijwilliger bij het preHistorisch Dorp in Eindhoven. Verder is Duncan schrijver en zijn eerste boek 'Storm In Mijn Hoofd' gaat over de tijd dat hij in therapie zat om mijn ervaringen met de oorlog in Bosnië te verwerken. Momenteel is hij bezig aan zijn tweede boek, een roman met de titel 'De Raaf En De Anjer' die rond juni uit zal komen. Duncan zal op Witch  Camp onze avonturen vastleggen op camera. Je vindt zijn werk op instagram @dvf_fotografie