Team Witch Camp

Het doet me groot plezier om het fantastische team aan je voor te stellen dat ervoor gaat zorgen dat Witch Camp 2024 voor jou een onvergetelijke ervaring wordt!

 


Argante of Avalon en Maria Rainne zijn de initiatiefnemers en organisatoren van Witch Camp. 
Deze soulsisters bewandelen al ruim 20 jaar hetzelfde pad en naast beste vriendinnen zijn zij samen verantwoordelijk voor  Magic Witchin. Maria en Argante zijn een ijzersterk team van Manifestation Coaches die je, tijdens Witch Camp, zullen begeleiden in ritueel, workshops en een inspiratie sessie om jouw intentie extra kracht bij te zetten.


Mijn naam is Anne-Marie. Op Witch Camp zal ik er zijn om met jullie een magisch masker of hoofdtooi te maken voor het vuurritueel van de zaterdagavond én voor de heksen fotoshoot met Duncan (als je dit wilt).

Met mijn bedrijf Fabelgewijs wil ik de magie van leven met en in de natuur verweven in het reguliere stramien van naar school gaan, werken en wonen. Met materialen uit de natuur maak je mij altijd blij. Ik zie er een verhaal in en werk dat graag uit tot een schilderij, krachtvoorwerp of sieraad. Op Witch Camp is dat eigenlijk precies wat ik met jullie samen ga doen. Voel je vrij om me te benaderen voor vragen of een gesprek. Ik ben in voor diepgaande gesprekken, maar zeker ook voor gezellig ouwehoeren. Ik ontmoet je graag op Witch Camp!


Maria Rainne is een manifestatie coach een artieste. Ze is een eclectische, energetische heks. Haar unieke, door inspiratie en intuïtie vormgegeven, magische pad wordt gekleurd door artistieke expressie, -recovery en het aan de slag gaan met het schaduwwerk om vanuit daar onze grootsheid te realiseren.
Haar craft is gericht op transformatie door het versterken van onze intuïtie, de verbinding met het eigen innerlijke weten en met de bron waar we allen uit voortkomen.
Haar praktijk in Zwitserland is gericht op het faciliteren van workshops en retreats die ons ondersteunen in het hervinden van vreugde in onszelf en in het leven middels het opnieuw kalibreren van onze innerlijke wereld om ons te ondersteunen bij het verwezenlijken van onze alledaagse of grootste dromen.
Laat je door haar tijdens Witch Camp, meevoeren in haar workshop intuïtief schilderen, waarbij je in verbinding kan komen met je eigen innerlijke stem en wat jouw ziel je te vertellen heeft. ‚Ä®Plezier en luchtigheid staan voorop! Leer weer spelen en genieten van je eigen kunstzinnige expressie!


Tijdens Witch Camp gaan we intensief werken met de diverse aspecten van de elementen: Aarde, Lucht, Water en Vuur. De  triskelion zal een belangrijk symbool zijn tijdens onze reis. De volgende team members zullen de elementen vertegenwoordigen met een ceremonie, ritueel, wandeling en workshop

 

Het Element Aarde

Tijdens dit weekend mag ik, Mera (@ijzerkruid), het element ‘Aarde’ vertegenwoordigen. Er is geen ander element waarmee ik me zó diep verbonden voel. Voor mij staat de Aarde voor het thuiskomen, de bedding, het leven in het lichaam en het samenzijn met al die verschillende levensvormen. Ik kan uren schrijven over wat Aarde met me doet, maar aan het einde van de dag sta ik het liefste met mijn blote voeten op de grond; opgeladen of juist ontladen, vol verbinding en verwondering. Ik kijk er naar uit om met jou op pad te gaan en te ontdekken wat dit Element je wilt brengen.

Meer over mijn eigen werk vind je op www.ijzerkruid.nl

 

 

Het element Water

Jade is al vanaf zeer jonge leeftijd verbonden met hekserij en het occulte. Als schipperskind, afgestuurd watermanager en hydrobiologe van beroep, begonnen specifiek het water en haar wegen een steeds belangrijker element te worden in haar craft. Als zeeheks en priesteres van Nehalennia heeft ze, na vele omwegen, haar eigenheid omarmt en op geheel authentieke wijze invulling gegeven aan de uitoefening van haar hekserij. Ze is De Zeeuwse Heks en als zodanig geeft zij verscheidene consulten, verzorgt ze heksenwandelingen en menig workshop op het gebied van zeehekserij. Tevens kan je bij haar terecht voor op maat gemaakte spreuken en rituelen. Neem gerust een kijkje op haar website (nu nog onder constructie) of stuur een email naar dezeeuwseheks@gmail.com

Tijdens WitchCamp zal Jade als De Zeeuwse Heks een Nehalennia's dankbaarheids/-loslaat ceremonie verzorgen.

 

Het element Lucht

Voor Argante is het element Lucht een kracht die erg bij haar past. Lucht staat voor haar voor communicatie, ideeën, helderheid, schrijven, denken, verbeeldingskracht en dagdromen. Het schrijven van boeken, rituelen en het begeleiden van mensen op hun spirituele  pad is haar grote  passie. Argante zal tijdens Witch Camp meerdere rollen op zich nemen, maar voor  het element  Lucht geeft zij een workshop rituele wierook maken. Tijdens de workshop ga je zelf aan de  slag om een wierook samen te  stellen welke bij jouw intentie voor Witch Camp past, zodat je ook na Witch Camp met je intentie kunt blijven werken tijdens je eigen rituelen.

 

Het element Vuur

Argante zal ook het element Vuur voor haar rekening nemen. Tijdens een "bevrijd je ziel" ceremonie zullen we onze creatiekracht, energie, innerlijke kracht en warrior witch bevrijden en vleugels geven. Neem  voor dit ritueel je trommels, ratels, belletjes, digeridoo, drums etc mee. Heb je dubbel en wil je een instrument uitlenen aan een mede deelnemer dan is dit heel fijn. 

*Geef aan wanneer het niet wenselijk is wanneer jouw instrument door iemand anders gebruikt wordt en vraag altijd toestemming om een instrument te pakken. 


I call upon Powers of East and Air and all of the energies pure and fair
Powers of wisdom and clarity, Powers of the winged ones and of Faerie
Powers of thought and of the mind, ideas that inspire human kind
Power of hope and the eternal dawn, Power to begin anew and continue on
Powers of the Air, be with us this night, bring your blessing to this Rite

I turn now to the Quarter of South, and the Flame that comes from the Dragons Mouth
Creativity, action, desire, I call upon the Powers of Fire
Power of passion and of the heart, Power of poetry, music and Art
Power of the serpent flame ascending, Power of the flame of the soul unending
Powers of Fire, be with us this night, bring your blessing to this Rite

I turn now to the Quarter of West, and the place where the sacred Waters rest
Power of Ocean, Power of Flow, Power to see and Power to know
Powers of Rivers and of Streams, Power of visions and of Dreams
Powers of cleansing and of healing, Power of being and of feeling
Powers of the Waters be with us this night, bring your blessings to this Rite

I turn now to the Quarter of North, and call the energies of Earth to come forth
Power of crystal, mountain and stone, Power of stability, foundation and bone
Power to manifest and to attain, Powers on the physical plane
Power of abundance and prosperity, Power of practical integrity
Powers of the Earth, be with us this night, bring your blessing to this rite

@Lisa Thiel - Invocation


Jeroen is de partner van Argante en heeft een grote passie voor koken en het verzorgen van mensen. Hij draagt zorg voor de innerlijke mens middels vegan/vegetarische maaltijden (de lunch  en het diner zullen vegan zijn - het ontbijt een combinatie van vegan en vegetarisch) en de koffie/thee/versnaperingen  tussendoor. Tevens zal hij de EHBO bemannen. 


Duncan is getrouwd met Léonie, die ook heks is. Net als Jeroen heeft Duncan een militaire achtergrond. Zij hebben samen in Duitsland als medic gediend en zijn beiden veteraan van meerdere missies.
Een jaar of twaalf geleden is hij volledig afgekeurd, en sindsdien heeft hij de fotografie opgepakt. Hij werkt sinds enkele jaren als vrijwilliger bij het preHistorisch Dorp in Eindhoven. Verder is Duncan schrijver en zijn eerste boek 'Storm In Mijn Hoofd' gaat over de tijd dat hij in therapie zat om mijn ervaringen met de oorlog in Bosnië te verwerken. Momenteel is hij bezig aan zijn tweede boek, een roman met de titel 'De Raaf En De Anjer' die rond juni uit zal komen. Duncan zal op Witch  Camp onze avonturen vastleggen op camera. Je vindt zijn werk op instagram @dvf_fotografie