maria Rainne Art

Maria is het kloppende hart achter Magic Witchin. Met haar voorliefde voor intuïtieve kunst, muziek en inspirerend leven brengt ze mensen in vervoering en prikkelt ze hen om diep in zichzelf te kijken en te voelen wat hen werkelijk beweegt.

Haar kunst ervaren is als  een kijkje nemen in het Universum in al haar facetten. Het Universum zit in jou en door het kijken naar haar kunst neem je ook een kijkje in jeZelf. Het doet wat met je! En juist dat aspect van Maria's kunst is zo magisch!

Maria is naast kunstenares ook schrijfster, zangeres en een verbindende kracht van nature. Haar leven staat in het teken van mensen te laten voelen hoe het is om vanuit het  duister terug het licht tegemoet te  treden en alle aspecten van zichzelf te omarmen. Maria weet als geen ander dat juist het duister de potentie heeft tot immens licht.

Momenteel is Maria woonachtig in Zwitserland en laat zich daar leiden door haar  innerlijke kracht om prachtige kunst, muziek en boeken te creëren. Daarnaast kun je binnenkort cursussen en workshops verwachten van Maria en Argante samen.

De samenwerking tussen deze twee kindred spirits is er een van grote creërende kracht. Na een intens diepe vriendschap van 20 jaar  hebben deze vrouwen er eindelijk voor gekozen om hun krachten te bundelen en samen de ware magie van het Universum te ontsluiten voor iedereen die voelt "dit is voor mij!".

Maria is vanaf 1 januari 2024 de eigenaresse van Magic Witchin.