Wanneer je je bezighoudt met keuken hekserij, of kruiden wilt gebruiken voor magisch werk, kun je in de supermarkt tal van gewone  huis-tuin-en-keuken-kruiden vinden die je prima kunt gebruiken voor je talismannen, amuletten, wieroken, poeders etc.

Om het je makkelijk te maken heb ik labels gemaakt die passen op de deksel van de kruiden van "Verstegen". Je kunt ze uitprinten op stickerpapier of gewoon op de deksels plakken met lijm. Misschien heb je zelf potjes met een ronde deksel. En anders kun je de stickers altijd aan de zijkant van een kruiden potje plakken.

Onder de afbeelding vind je een pdf bestand voor labels van een betere kwaliteit..

Have fun!

Kruidenlabelvel 34 Mm Pdf
PDF – 2,1 MB 112 downloads

Als keuken- of  kruidenheks is het nu heel makkelijk om de magische werking van je huis-tuin en keukenkruiden te onthouden met deze prachtige stickers. 

Deze ronde stickers van 3.4 cm passen precies op bijvoorbeeld de kruidenpotjes van Versteeg. Maar je kunt ze ook makkelijk aan de voorkant of bovenkant van andere kruidenpotjes plakken. Zo hoef je tijdens het brouwen, koken en craften niet meer iedere keer je boek te pakken om dingen op te zoeken. 

Bestaande uit 24 stickers

Deze stickers zijn ook gratis te downloaden.

Let op: Omdat dit een goedkoop product is is het verzenden met track & trace duurder dan het product zelf. Wil je dat ik het via PostNL verstuur (€1.09 bij max. 2 vellen en €2,18 bij max 6 vellen) zonder track & trace DUBBELGEVOUWEN (ik zorg dat de stickers netjes blijven) in een enveloppe? Geef dit dan aan bij de opmerkingen 🥰. Natuurlijk kun je je bestelling ook altijd gratis ophalen in Deventer.