✨ Witch Camp 2024✨ 

Helaas is Witch Camp 2024 volgeboekt! Wil jij  op de reservelijst voor het geval iemand  onverhoopt uitvalt óf een mailtje krijgen zodra  bekent is wanneer en waar  Witch Camp 2025 plaats gaat vinden? Laat dan je gegevens achter middels de link iets verder naar beneden.

✨ ✨ ✨ ✨ ✨

Met grote vreugde nodigen wij jou uit voor een betoverend weekend vol magie, rituelen en verbinding tijdens Witch Camp 2024! Dit unieke evenement, gehuld in mystiek en omringd door de prachtige natuur, zal plaatsvinden in de magisch mooie omgeving van Buitencentrum Oldebroek.

🌙 Data: 27, 28 en 29 september 2024

🌿 Locatie: Buitencentrum Oldebroek (nabij Zwolle)

🌙 Kosten: €350,- euro voor early-birds (tot 1 maart 2024) daarna €450,- op basis van een all-inclusieve programma

 

✨ Betreed de magische wereld van Witch Camp 2024, waar betovering, mystiek en een all-inclusive heksenprogramma samenkomen te midden van het betoverende bos bij Buitencentrum Oldebroek, nabij Zwolle. Dit unieke evenement biedt een onvergetelijke reis vol workshops, natuurwandelingen, ceremonies en rituelen die je diep zullen verbinden met de essentie van hekserij, jezelf en het land van Oldebroek.

🌿 Vanaf het moment dat je aankomt, zul je worden ondergedompeld in een atmosfeer van magie en verwondering. Het Witch Camp weekend begint met het zetten van een persoonlijke intentie voor jouw reis. Wat zijn jouw doelen en wensen? Welke magie wil je ervaren? Zijn er zaken in je leven die je los wilt laten? Dit is jouw kans om de kracht van hekserij te ontdekken en te omarmen. 

✨ We hebben een veelzijdig programma voor je samengesteld waarin alle facetten van hekserij aan bod komen. Denk hierbij aan ritueel werk, natuurbeleving, creativiteit en reflectie. Dit alles met als thema "de Elementen".

🌿 Je mag je overgeven aan de magie van aarde, water, lucht en vuur. Ontdek de diepe connectie met de elementen tijdens het betekenisvolle programma, dat je zal helpen om contact te maken met je innerlijke zelf.  Laat je betoveren door de dans van de vlammen, de diepte van het water, de geworteldheid van aarde en de speelsheid van lucht.

✨ Het programma is erop gericht om jou de kans te geven aan je intentie te werken en om je te verbinden met andere heksen/pagans/geïnteresseerden die een soortgelijke weg bewandelen als jij. Ontdek de rijkdom van ieders unieke Craft en leer nieuwe manieren om jouw persoonlijke pad te verdiepen en verbreden.

🌿 Maak je geen zorgen als je alleen komt, er zijn altijd anderen die ook alleen zijn. Tijdens Witch Camp werken we in groepsverband en is er voldoende tijd om je te verbinden met anderen.

✨ Community is een wezenlijk onderdeel van ons programma, net als tijd voor jezelf om de ervaringen van het programma in jezelf te integreren. Mocht je ergens vastlopen, dan kun je een persoonlijk gesprek aangaan met een van de gekwalificeerde instructeurs. Zij zijn een schouder om op uit te huilen, een knuffel om je te laten weten dat jij ertoe doet en een luisterend oor.

🌿 Witch Camp is een all-inclusive programma. De prijs is inclusief logies, alle maaltijden en het volledige programma, zodat je volledig op kunt gaan in de ervaring,  warmte, magie en gezelligheid van Witch Camp.

✨ Lees onze disclaimer om ervoor te zorgen dat je volledig voorbereid bent op deze bijzonder mooie ervaring. Witch Camp 2024 belooft een weekend vol magie en hekserij te worden, waar je de kracht van de elementen op een unieke manier zult ervaren. Wacht niet langer en laat je betoveren door dit bijzondere avontuur!

🌿 Praktische zaken 🌿

Aankomst: Vrijdag 27 september 2024 tussen 17.00 - 18.00 uur (niet later!)
Adres: Broekeroordsweg 9, Oldebroek
Kosten: €350,- euro voor early-birds (tot 1 maart 2024) daarna €450,- op basis van een all-inclusieve programma
Belemmeringen: Helaas is de locatie niet geschikt voor rolstoelgebruikers.
Potluck: Voor onze eerste maaltijd willen we een potluck houden. Dit betekent dat je iets te eten meeneemt om te delen. Neem iets mee voor ongeveer 5 personen, dan hebben we genoeg. We eten veganistisch of vegetarisch. Hou hier rekening mee. Bij geen inspiratie, neem gerust contact met ons op via witchcamp2024@gmail.com 
Foto en Film: Tijdens Witch Camp zullen er foto's en video's gemaakt worden door onze fotograaf. We begrijpen dat niet iedereen uit de bezemkast is en respecteren je persoonlijke keuze om niet gefotografeerd/gefilmd te worden. Geef dit bij aankomst aan, dan krijg je een nader te bepalen symbool dat je op je kleding kunt dragen zodat onze fotograaf hier rekening mee kan houden.

Overige informatie vind je door onderstaande links aan te klikken.