Egg Cleansing

Gepubliceerd op 4 juni 2022 om 12:07

Misschien heb je er wel eens van gehoord en misschien is dit compleet vreemd voor je een "Egg Cleansing". Zo oud als de weg naar Rome (en waarschijnlijk veel ouder dan dat) is dit een Meso-Amerikaans gebruik waarbij  negatieve energie uit je onttrokken wordt.

Deze energie gaat in het ei zitten zodat je, na de cleansing, het gebroken ei kunt lezen.

Hoe gaat een egg cleansing in zijn werk?

 1. Sta even stil bij de energie die je voelt. Roep desnoods Goden, Engelen of Spirit guides aan om je te begeleiden in dit proces
 2. Pak een helder glas, doe er water in (kamertemperatuur) en voeg een klein beetje zout toe
 3. Pak een rauw ei en wrijf het in met een beetje water
 4. Wrijf nu het ei voorzichtig over je kruin, je ogen, oren, nek, gezicht, mond, wangen, hals, borst, armen, handen etc. helemaal naar beneden. Probeer ook je rug mee te nemen, je billen, je genitaliën, benen.. en vergeet vooral je voeten en voetzolen niet.
 5. Breek het ei voorzichtig boven het glas met water en zout en laat het eiwit en eigeel in het water vallen.

 

 

Geef het ei een paar minuten om tot rust te komen in het glas. Vervolgens is het tijd om het ei te gaan lezen.

 • Een persoon is de oorzaak van je negatieve energie:
  Wanneer je een gezicht of mensfiguur/dierfiguur ziet kan het goed wezen dat iemand anders verantwoordelijk is voor je negatieve energie.
 • Ziekte:
  Wanneer het ei stinkt of er zit bloed in het ei (meestal in het eigeel), kan dit een teken zijn van komende ziekte - dit kan lichamelijk of psychisch zijn.
 • Ongeluk:
  Wolkig of troebel water kan erop wijzen dat er een sfeer van ongeluk om je heen hangt welke de oorzaak is van je negatieve energie.
 • Het boze oog:
  Het boze oog is een zeer complex magisch element in vele culturen. Wanneer iemand jaloezie, wrok of bedrog naar je zendt in de hoop dat je negativiteit in je leven aantrekt, spreken we van het boze oog. Is dit het geval? Dan zal zich een oog manifesteren in het glas.
 • Het succesvol weghalen van negatieve energie:
  Wanneer het water bubbels heeft of er zitten bubbels in het ei betekent dit dat de reiniging succesvol was.
 • Afwezigheid van negatieve energie:
  Wanneer het water helder is, het ei is gewoon een ei en er zijn geen bubbels dan betekent dit dat er geen negatieve energie aan je plakt dat verdere reiniging nodig heeft.
 • Blokkade:
  Als er een duidelijk web van eiwit in het glas zit kan dit erop duiden dat de reiniging niet geheel voltooit is en dat er meer actie nodig is om de negativiteit uit je te halen.
 • Succesvolle reiniging:
  Wanneer het eiwit een piramide-achtige vorm heeft, betekent dit dat de reiniging succesvol was waarna het ei klaar is om weggespoeld te worden.

 

Wanneer je klaar bent met het ritueel, doe dan nog een beetje extra zout in het glas en spoel het ei met water en al door het toilet.

 

Natuurlijk is er nog veel meer te lezen in een egg cleansing. Wat zie jij in je ei?

 

Mocht je te maken hebben met negatieve energie? Denk dan eens aan de Ériu wierook of het Florida water. Dit zijn beiden krachtige reinigers die je egg cleanse af kunnen maken.

Mocht je te maken krijgen met aanstaande ziekte? Dan kan ik je de "Immunitea" aanraden. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.