Rauhnachten

Gepubliceerd op 30 december 2021 om 17:19

Als schrijfster schaam ik me wel een beetje dat ik nog helemaal niks gepost heb over het proces van de Rauhnachten, waar we nu midden in zitten.

Dus het is tijd om hier een post aan te wagen!

Vannacht gaan we de 7e nacht al in, misschien heb je op mijn facebook of instagram het een en ander al gevolgd, of misschien ben je zelfs wel lid geworden van de Rauhnachten werkgroep op facebook.

Het is voor mij heel erg leerzaam om dit proces te doen. Net als voor velen is het ook mijn eerste Rauhnachten proces! 

Het lijkt een beetje gek dat ik dan al een boek erover geschreven heb nog vóór ik het ooit zelf mee heb gemaakt, en dat is het misschien ook wel een beetje. 

Vorig jaar hoorde ik er voor het eerst over en wilde heel graag meedoen. Maar toen ik na een paar nachten overal briefjes had liggen met wat aantekeningen, ik iedere keer weer de sites op moest zoeken en door de bomen het bos niet meer zag en maar 12 kaarten in een keer trok, besloot ik zelf maar een boek te schrijven. Niet persé om te delen maar voor mezelf. En we weten allemaal waar dat heen is gegaan... Susanne werd heel enthousiast en voor ik het wist hadden we 250 boeken verkocht! Tweehonderdvijftig! Er zijn nu dus 250 mensen actief bezig met de Rauhnachten! Hoe ontzettend cool is dat?!!! 

Op de Rauhnachten werkgroep zie ik een fijne community ontstaan van mensen die elkaar helpen, advies geven, bijstaan, respecteren en zoveel liefde en verbinding aan elkaar geven. Het warmt mijn hart!

Het valt me op dat juist deze, liefdevolle, mooie mensen, het heel erg zwaar hebben. Ze twijfelen aan zichzelf, hebben een gebrek aan zelf liefde en staan eigenlijk voor iedereen klaar en cijferen zichzelf in dat proces compleet weg.

Aan al deze prachtige mensen wil ik zeggen:"Jij doet er ook toe!"

Juist het pad van de heks is er een waarbij je, in mijn optiek, je verbind met wie je werkelijk bent en dat zoveel mogelijk in de wereld zet. Wat ik daarmee probeer te zeggen is dat jij een prachtige ziel bent die zo helder straalt dat iedereen je van ver af ziet en voelt. Wanneer je dan niet bij jezelf blijft zullen mensen je compleet leeg zuigen en jij blijft met niks over. Daarom is het zo ontzettend belangrijk om verliefd te worden op jezelf! Wordt verliefd op het zorgen voor jezelf!

Zodra jij goed voor jezelf zorgt (lichaam, geest, ziel, mind, hart) zul je meer aan anderen kunnen geven.

Velen van ons zijn hier gekomen om een vibrationele shift aan de wereld te geven (vooral aan de mensheid, want met Gaia is niks mis). Het is daarom van groot belang dat je éérst goed voor jezelf zorgt.

Daarnaast merk ik ook dat veel prachtige heksen zich teveel focussen op wat ze niet hebben en wat ze niet willen. Ze pakken de negatieve kant van de batterij iedere keer in handen en vergeten dat aan de andere kant ook nog een positieve kant zit. Want, voor alles wat je niet wilt is er een tegenhanger van wat je wél wilt!

Je leven wordt zoveel mooier en makkelijker en gelukkiger wanneer je je leert focussen op wat je wel wilt en hoe heerlijk het voelt als je in dat gevoel zit. Want, hoe beter je je voelt hoe beter je je voelt hoe beter je je voelt.... en de andere kant is net zo waar. Het Universum oordeelt niet. als jij je niet fijn voelt is dat de vibratie die je uitzend en de manifestatie die je naar je toe haalt (dingen waardoor je je niet fijn voelt). 

Probeer je af te leiden als het allemaal echt even niet lukt. Zodra je je iets beter voelt ga dan op zoek naar dingen waar je een goed gevoel van krijgt. Al is het gevoel maar iets beter dan hoe je je nu voelt.... hoe beter je je voelt hoe beter je je voelt... het is een opwaartse spiraal net zoals er ook een spiraal naar beneden gaat.

In het jaarfeesten werkboek en het deck waar Susanne en ik mee aan het werk zijn komen we hier nog dieper op terug zodat jij kunt manifesteren wat je werkelijk wilt en een fijner en gelukkiger leven kunt leiden - het leven dat jij verdient!

 

Wie met de Rauhnachten meedoet wens ik hele fijne nachten toe.

 

Liefs,

Argante

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.