Nieuwe Maan in Tweelingen en Zonsverduistering - Wat kun je vandaag doen?

Gepubliceerd op 9 juni 2021 om 11:30

Today is the day.... Nieuwe Maan in Tweelingen en een Zonsverduistering (alleen waar te nemen rond de Noordelijke Poolstreken)!

 

Tijd om het oude verhaal af te sluiten en een nieuw verhaal te schrijven.....

 

Wat je kunt doen:

 

- Schrijf op hoe het tot nu toe was en waar je mee zit en wat je niet meer wilt.

- STEEK HET IN DE FIK!!!!!! terwijl je de oude patronen van je af laat glijden. Neem afscheid want alles mag anders worden.

- Mediteer zodat je in een fijne plek komt

- Schrijf een nieuw verhaal! Het maakt niet uit hoe ongeloofwaardig of onwaarschijnlijk het ook is. Schrijf dat op waar je blij van wordt, schrijf op wat je wilt en waarom je het wilt en voel hoe het zou voelen als je bereikt hebt wat je graag wilt!

- Vouw je brief tot een klein pakketje en bind er een rood draad 7 keer omheen en leg er 7 knopen in.

- Draag het bij je, leg het op je altaar of doe het in een doorzichtige pot.

- Maak een stappenplan van kleine veranderingen die je iedere dag aan kunt brengen in je leven zodat je uit het oude patroon wegblijft bijvoorbeeld: Als je iedere dag wakker werd met een rot gevoel, neem jezelf dan voor om tegen jezelf te zeggen:"Oke, dit voel ik... maar vandaag is een nieuwe dag en ik ga genieten!". Of als je meer wilt bewegen start dan niet achter de computer maar ga eerst wat dansen, of yoga doen of een kleine wandeling maken. Begin niet met koffie maar met brandnetelthee... Drink meer water... Kleine stapjes!-

En dan.... Fall in Love with Self Love

 

Happy New Moon y'all!

Bright Blessings,

Argante

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.