Magic Witchincenses - review door testers

Gepubliceerd op 29 april 2021 om 16:25

 

Een paar weken geleden vroeg ik op Facebook of er mensen waren die bereid waren om mijn wieroken uit te testen. Ik bedoel, ik vind ze heerlijk ruiken - maar vinden andere mensen dat ook? Zo maakte ik pakketjes en stuurde ze de wereld in. Ik vond het erg spannend, vinden anderen het ook lekker? Is de structuur goed? Ruiken ze allemaal wel écht anders? Is het voelbaar voor welk doeleinde welke wierook gebruikt kan worden?

In deze blog wil ik graag terugkoppelen wat mensen van de wierook vonden.

De meeste mensen hebben de wierook op een kooltje of een zeefje gebrand. Één iemand heeft het in de bbq gedaan en nog één in een oliebrandertje.

Ik heb 4 wieroken opgestuurd en ik zal ze nu per geur omschrijven zoals de testers dit hebben gedaan:

 

* Goddess Within:

"Licht en liefde, lekkere geur, kruidig

Doet mij denken aan een lekkere thee. Ik denk een zachte salie geur te ruiken

Een warm, kruidig gevoel. Een gevoel van vrouwelijke kracht.

Fijne en aangename geur, die ons een ontspannen gevoel bezorgde.

Heerlijke warme, ontspannen, vrouwelijke geur. "

 

Het is fijn om te lezen dat mensen de Goddess Within als aangenaam hebben ervaren. De gevoelens die bij de geur loskwam is precies wat ik voor ogen (of neus) had toen ik deze wierook maakte; Vrouwelijkheid, liefde voor jezelf, rust en de Godin in jezelf ervaren! - de basis van deze wierook is Roos, Lavendel en Goudsbloem

 

* Ériu:

"Positief, lekkere geur af en toe zwaar

Zacht en Minthy- geeft een kalmerend gevoel

Een gevoel alsof ik weer kon ademhalen in mijn eigen huis. Een soort nieuw begin gevoel.

Fantastische geur. We hebben regelmatig last van negatieve energie in huis. Het branden van deze wierook bracht wel wat activiteiten met zich mee, maar het was naderhand wel de rustigste nacht sinds lang.

Een goede schoonmaker! Heel kenmerkend alsof je met een bos salie door het huis gaat. Een prima alternatief daarvoor. De geur van de bijvoet vindt ik heel lekker en fris.

Ik heb mijn huis met deze wierook gesmudged en voelde meteen verandering in de energie. Het negatieve verdween en onze energie bleef over. Het is een krachtige reiniger en ik voel me weer veilig en fijn in mijn eigen huis"

 

Eriu is de Ierse Godin die bescherming biedt aan huis, haard en land en dit is dan ook een wierook die speciaal ontwikkeld is voor het reinigen en beschermen. De kruiden die ik ervoor gebruikt heb zijn magisch precies hierop afgestemd en het is heel fijn om te lezen dat de testers het ook op die manier hebben ervaren. Wat een compliment wanneer iemand zegt de rustigste nacht sinds lang te hebben gehad! En dat men zich veilig en fijn voelt in het eigen huis. Het geeft voor mij weer dat ik de juiste combinatie van kruiden heb gekozen voor deze krachtige beschermer - de basis van deze wierook is Salie, Bijvoet en Rozemarijn.

 

* Aphrodite:

"Lekkere geur, licht en liefde, gezelligheid

Deed mij denken aan palo santo. Wederom heerlijk zacht

Een geur van warmte. Soort geur alsof op een zomeravond alles in bloei staat en het warm is.

Fijne en aangename geur die ons een ontspannen sfeer bezorgde

Citrusachtig, speciaal, ook door de kleur maar ook de geur. De rode hars ziet er ook mooi uit. Lekker!

Heerlijk sensuele geur"

 

Aphrodite is de Godin van de Liefde in al haar aspecten. Seksualiteit en sensualiteit horen bij haar alsmede onvoorwaardelijke liefde voor anderen, maar bovenal voor zichzelf. Het is heel fijn om te lezen dat deze geur ook positieve gevoelens naar boven brengt bij de testers. De kruiden in deze wierook zijn afgestemd op liefde, warmte, sensualiteit en overgave aan de Liefde - de basis van deze wierook is Witte Roos, citroengras en Drakenbloed.

 

* The Green Man:

"Zware geur, krachtig, diep

Doet mij denken aan zoete honing, lekker!!!

Een natuurlijke geur die me verbonden voelt met de natuur.

Gevoelsmatig mijn favoriete geur. Lekker veel hars, fris, weet niet zo goed wat ik ruik maar de combi is lekker. Voelt ontspannen. 

Heerlijke lente avond geur. Vers gemaaid gras en kruid heerlijk

Ik probeerde vandaag de Green Man  De kruiden in het zakje ruiken al lekker: fris en mossig. Eenmaal op de brander doet de geur me denken aan een weiland vol kruiden, vers gemaaid gras, een zwoele lenteavond. Het ruikt echt naar verse planten. Ik vind het een frisse en opwekkende geur. Deze zou ik heel lekker vinden om op een warme avond in de tuin te branden voor een extra lekkere 'buiten' geur beleving. "

 

De "Groene Man" is een bekende in de heidense tradities. Hij wordt gezien als het sap in de bomen, de kracht van de bladeren die in de lente weer tot leven komen en van de aarde die haar vruchtbaarheid weer tentoonspreidt.  Hij wordt ook gezien als "Oak King" en regeert in de periode van Litha tot Yule waarna hij het stokje overgeeft aan de Holy King. Ik heb beoogt om met de wierook de kracht van de lente weer te geven, van de ontluikende Natuur die weer in volle kracht, na een lange winter, tot leven komt. In jouw leven kan het staan voor het plannen van nieuwe intenties en plannen.. waar wil jij heen? Wat wil je doen? Waar wil je je focus neerleggen? - de basis van deze wierook is Meidoorn, sandelhout en vrouwenmantel..

 

Ik ben benieuwd wat jij van de wieroken vindt van Magic Witchin? En is er een wierook die je graag in de collectie opgenomen zou willen zien? Laat het me weten in de comments beneden!

 

 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.