Er zijn natuurlijk tal van geweldige webwinkels waar je voor allerhande spulletjes terecht kunt. Nu ken ik ook een paar van die geweldige webshops die gerund worden door Sister Witches die ik een warm hart toedraag. Vlieg gerust eens langs!

 

Bottled Magic

Elske van Bottled Magic maakt verzorgingsproducten op basis van de natuur. Deze herbalist heeft ontzettend veel kennis in huis van planten, kruiden en hun werking. Al haar producten zijn gemaakt met grote zorg en een dash of magick.

Moonmoth Box

Sascha maakt prachtige Volle Maan boxen. Iedere Volle Maan heeft een ander thema en Sascha neemt je mee op reis en brengt je een box vol goodies waarmee je je eigen Volle Maan rituelen uit kunt voeren.

Brens Crafty World

Bren Medusa is de haak- en breiheks. Voor sjaals, omslagdoeken, handschoenen, sokken, mutsen of gehaakte poppetjes ben je bij haar aan het juiste adres. Bren Medusa werkt puur sustainable met groot oog voor onze Moeder Aarde.

SB Designs Creations

Susanne heeft de prachtige illustraties gemaakt voor het Rauhnachten werkboek. Maar ze doet veel meer dan alleen maar illustraties maken. Ze heeft een geweldige webshop waar je terecht kunt voor o.a. Maankaarten, sieraden, altaarkleden, stickers, tassen en nog veel meer.

Maartje van Dokkum

Deze vrouw maakt prachtige visual art met een hekserig thema. Vaak gebruikt ze de Crone fase van een vrouw om haar kunst tot leven te brengen. Haar kleurgebruik is magnifiek!

Heksterretje

Esther maakt hekserige sieraden en prachtige raamhangers. Ik kocht mijn Godinnen hanger bij haar en ik ben er nog steeds ontzettend blij mee! Neem maar eens een kijkje op haar Instagram.

Stainted Glass Magick

Deze dame maakt magie met glas! Super leuke heksjes vliegen voor je raam op hun bezempjes, spinnenwebben die niet afgestoft hoeven te worden, amazing pompoenen... ze maakt het allemaal. Haal het licht in huis met de kunst van Stainted Glass Magick!